INFORMACIJE ZA MSP SEKTOR

POZIV NA FORUM

Poštovani,
pozivamo Vas na „5th CEE Procurement & Supply Forum“ koji će biti održan 16.10.2018. g. u Pragu / Češka Republika.
Cilj ovog foruma je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz zemalja Centralne i Istočne Evrope (CIE) sastanu sa njemačkim kompanijama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz CIE, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz zadatih djelatnosti poslovanja. Zainteresovane njemačke kompanije tj. kupci dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.
CEE Procurement & Supply Forum Vam nudi: B2B-matchmaking razgovore, interaktivne diskusije, radionice, te meet & greet stolove. Ovaj forum Vam pruža mogućnost da se sastanete sa njemačkim kupcima velikog potencijala.
Ukoliko ste zainteresovani:
1. Molimo Vas da ispunite priloženi kratki profil bez naknade i pošaljete nazad najkasnije do 17.08.2018. g.
2. Profil Vaše firme će biti poslan njemačkim kupcima na evaluaciju.
3. Obavijestit ćemo Vas o povratnim informacijama kupaca.
Priloženi kratki profil je potrebno ispuniti sa svim podacima o Vašoj kompaniji na engleskom jeziku, te naznačiti njemačke kompanije tj. kupce sa kojima biste voljeli voditi B2B-matchmaking razgovore.
Na drugoj stranici istog dokumenta se nalaze detaljni profili 31 njemačke kompanije sa naznačenim potrebama i zahtjevima.
Dostavljanjem profila Vaše kompanije iskazujete samo interes za učešće na B2B-razgovorima, što znači da finalna/obavezujuća prijava Vaše kompanije nije potrebna prije nego dobijete povratnu informaciju od strane njemačkih kompanija.
Ispunjeni profil Vaše kompanije je potrebno poslati na e-mailsanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 17.08.2018. g.
Pored toga, u prilogu se nalazi ovogodišnji program foruma.
Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu da direktno razgovarate sa njemačkim kompanijama koje traže nove poslovne partnere.
U slučaju dodatnih pitanja Vam rado stojim na raspolaganju.
Lijep pozdrav,
Pogledaj sve novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *